Koncepció

Csendes környezet, kis lakólétszám


​A villaparkban 3 lakóépületben, épületenként 15-16 lakás készül ennek köszönhetően kis lakóközösség számára készül a beruházás.

Az elegáns külső és belső megjelenésű épületek két utcáról is megközelíthető telken kapnak helyet. A fák között a gyermekes családok számára ideális szabadtéri szigetek készülnek és játszótér is helyet kap, ahol a legkisebbek biztonsága is garantált.

Intimitás a nyüzsgő Balaton-parton


​A Villaliget lakópark előnye, hogy elhelyezkedésének köszönhetően a lakók a balatoni kisváros központjának minden előnyét élvezhetik, hiszen a bevásárlási- és kikapcsolódási lehetőségek, az éttermek is karnyújtásnyira helyezkednek el. Autóba sem kell ülnöd ahhoz, ha a strandra indulnál. 3 perc séta, és elérted a Balaton-partot.

Prémium lakások ökoszemlélettel


​A lakóparkban épülő, klasszikusan elegáns, villajellegű épületek kialakításánál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megőrizzük a liget szépségét az eredeti növényzet megtartásával. A Villaliget tervezésénél az elsődleges szempontok között szerepelt, hogy az épületeket a meglévő fák köré terveztük, így a környezeti rombolása nélkül építünk minden igényt kielégítő, új otthonokat, amelyek energiaellátásáról megújuló energiaforrások gondoskodnak, az árnyékolást az ősfás környezethez illő rusztikus zsalugáterek biztosítják.

Fenntartható társasházak zöldenergiával

  • energiahatékony, gazdaságos fenntartás
  • környezettudatos vízfelhasználás
  • hatékony hőszigetelés a magas minőségű nyílászárókkal és árnyékolókkal
  • elektromos autótöltők

Ugrás az oldal tetejére