Hírek

  • A Ciprus épület lakásai is elérhetőek

    2023. MÁRCIUS 21.
    A Ciprus épület lakásai is elérhetőek
    A Balatonlellén épülő Villa Liget projekt két épülete – a Gesztenye és a Platán – 2023.  II. negyedévben átadásra elkészül.

    A látványos, elegáns épületekben már a belső munkálatok folynak, így csupán a lakások burkolása, festése maradt a következő időszakra. A látványtervek mára megelevenedtek, így a valóságban látszik, hogy a telekválasztás szerencsés volt, valamint az épület megjelenése is kimagaslik a környezetéből. Az ősfás területen felépült két épület igazolja, hogy igény van a stílusos, jó minőségű lakásokra ezen a központi helyen, de mégis egy csendes, madárcsicsergős környezetben.

    Ahogy a korábbi két épület, úgy a harmadik is a telken található egyes ősfákról lett elnevezve. Így áprilisban elindul a Ciprus épület felépítése is, ezzel elérhetővé válnak az abban található lakások. Az előző épületekben 15-15 db, míg a Ciprus épületben 16 lakás kerül kialakításra, hiszen ezúttal a harmadik emeleten kettő lakás épül majd, amely igazi kuriózum. A Ciprus lakásai a jelenlegi árakhoz képest változatlan áron megvásárolhatóakjanuártól. Az épület átadása 2024. nyarára tervezett. A korábbiakhoz hasonlóan ebben az esetben is négy részletben történik a pénzügyi teljesítés, amely jól tervezhető a vásárlók számára.

Ugrás az oldal tetejére